Boek nu zelf/Book it yourself: Airport Taxi Service Vluchtboekingen/Flightbookings Autohuur/Rent-a-CarHotelboeking/Hotelbooking Verzekeringen/Insurance Int.trein/train
<--
Verzekeringen/Insurance
-->
 
Nederlands    Engels
Address:
Kinlozen 55
2151 XB Nieuw-Vennep
The Netherlands
Tel: +31-(0)252-622929
Fax: +31(0)252-622930
info@colorsoftheworld.nl
www.colorsoftheworld.nl
 
Nieuws
Service aan u
De organisatie van Corporate Events is onze Core Business. Echter als service aan u, als conta...meer

Casa Fontelunga
betreft een prachtig, kleinschalig farmhouse op de grens van Toscane/Umbrie. Een comfortabel...meer
Nieuws

Service aan u
De organisatie van Corporate Events is onze Core Business. Echter als service aan u, als contactpersoon/decisionmaker en/of uw collega's, biedt deze website ook de mogelijkheid om uw individuele zaken- en/of privereis makkelijk en snel te regelen. U treft daartoe diverse boekingsmogelijkheden aan waaronder o.a.: autohuur, (lowcost)vluchten, (hotel)accommodaties, reis- en/of annuleringsverzekeringen, Internationale treinverbindingen, reisgidsen, vakantiebungalows, gimmicks/give-aways, theater-/sporttickets etc.


Casa Fontelunga
betreft een prachtig, kleinschalig farmhouse op de grens van Toscane/Umbrie. Een comfortabele accommodatie met veel privacy voor 6/7 personen met 3 slaapkamers, 2 badkamers, gelegen op een heuvel met een prachtig uitzicht om in alle rust te kunnen genieten van elkaar, de omgeving, Italiaans eten en uw prive zwembad. Klik op de homepage achtereenvolgens op 'Voorbeelden', 'algemeen' en kies: Casa Fontelunga. Van harte aanbevolen!